Welkom

Welkom bij NEWTONE,

Wereldwijd is er een grote groep muzikanten die zelf hun eigen apparatuur bouwen, repareren of onderhouden. In Nederland wordt het steeds moeilijker om voor een redelijke prijs componenten te vinden.

Ik ben zelf zo'n doe-het-zelf muzikant en ben dit probleem ook tegengekomen.

Wanneer je met een zelfbouwproject wil beginnen dan moet je vaak bij diverse leveranciers (vaak zelfs in het buitenland) spullen bestellen. Zo zijn wij op het idee gekomen om zelf een winkel op te zetten gespecialiseerd in deze artikelen. Door in grotere aantallen in te kopen kunnen wij de prijzen ook betaalbaar houden. Wij zijn ook steeds voor u op zoek naar moeilijk verkrijgbare componenten die in de klassieke effecten worden gebruikt maar die vaak al tientallen jaren niet meer geproduceerd worden.

Middels deze winkel hopen wij de Nederlandse muziek-knutselaar van dienst te kunnen zijn. Het is ons streven dat u bij ons alles kunt vinden om uw zelfbouwproject te verwezenlijken.

Bij NEWTONE  kunt u in onze webwinkel terecht voor componenten voor uw zelfbouwprojecten maar wij willen de groep zelfbouwers ook helpen elkaar met raad en daad bij te staan middels ons forum.

G.J. van Helden en M. Boesewinkel,

Uw NEWTONE  team.